Hovězí WAGYU a kampotský pepř v hlavní roli
Restaurace ILVERO si Vás dovoluje srdečně pozvat na DEGUSTAČNÍ MENU s hovězím WAGYU a kampotským pepřem v hlavní roli.
Degustace proběhne od pátku 27.1. do soboty 28.1.
NA CO SE MŮŽETE TĚŠIT?
1) Amuse Bouche
Variace našich domácích sýrů
- s černým česnekem
- s červenou řepou
2) Amuse Bouche
Domácí telecí paštička s brusinkami, pekanovými ořechy a červeným kampotským pepřem
3) Amuse Bouche
Variace tataráčků z Prime beef, Wagyu a Baby beef s černým kampotským pepřem
4) Amuse Bouche
Hovězí nudličky ze svíčkové a telecí játra na medu s bílým kampotským pepřem ve štramberském uchu
5) Něco na uklidnění
Náš domácí sorbet
6) Polévka
Hrášková espuma s wasabi, chips z hovězí šunky v pepři
7) Hlavní chod
HOT POT, silný hovězí vývar, ve kterém si sami připravíte tři druhy hovězí svíčkové: Prime Beef, Beby Beef a Wagyu
8) Dezert
Překvapení našich cukrářek
Menu je pouze na rezervaci a počet míst je omezen! Můžete jej objednávat na telefonním čísle: +420 774 320 247, e-mailu: info@ilvero.cz, nebo osobně v restauraci.
CENA s vinným nebo nealko párováním:
1 osoba - 1 690,-
2 osoby - 2 890,-