Hovězí WAGYU a kampotský pepř v hlavní roli

Restaurace ILVERO si Vás dovoluje srdečně pozvat na DEGUSTAČNÍ MENU s hovězím WAGYU a kampotským pepřem v hlavní roli.

Degustace proběhne od pátku 27.1. do soboty 28.1.

NA CO SE MŮŽETE TĚŠIT?

1) Amuse Bouche
Variace našich domácích sýrů
- s černým česnekem
- s červenou řepou

2) Amuse Bouche
Domácí telecí paštička s brusinkami, pekanovými ořechy a červeným kampotským pepřem

3) Amuse Bouche
Variace tataráčků z Prime beef, Wagyu a Baby beef s černým kampotským pepřem

4) Amuse Bouche
Hovězí nudličky ze svíčkové a telecí játra na medu s bílým kampotským pepřem ve štramberském uchu

5) Něco na uklidnění
Náš domácí sorbet

6) Polévka
Hrášková espuma s wasabi, chips z hovězí šunky v pepři

7) Hlavní chod
HOT POT, silný hovězí vývar, ve kterém si sami připravíte tři druhy hovězí svíčkové: Prime Beef, Beby Beef a Wagyu

8) Dezert
Překvapení našich cukrářek

Menu je pouze na rezervaci a počet míst je omezen! Můžete jej objednávat na telefonním čísle: +420 774 320 247, e-mailu: info@ilvero.cz, nebo osobně v restauraci.

CENA s vinným nebo nealko párováním:

1 osoba - 1 690,-

2 osoby - 2 890,-